Výborná, ľahká a svieža alternatíva tatárskeho bifteku, ktorú jednoducho musíte vyskúšať.
Obohaťte svoju letnú kuchyňu novým receptom z lososa. Tento recept si zamilujete aj v prípade, ak sa snažíte udržať si optimálnu hmotnosť. Vhodný od tretej fázy bielkovinovej diéty. Tatarák máte hotový za pár minút.
Ingrediencie:
- 150 g filety z lososa
- 1 - 2 čajové lyžičky kapár
- Pór alebo jarná cibuľka
- Čierne korenie
- Trocha dijonskej horčice
- Limetka
- Citrón
- Olivový olej
- Hotový proteínový chlieb MDieta
Kapary, pór a zelenú časť cibuľky si nakrájame na drobné kúsky a pokvapkáme šťavou z limetky. Čerstvého lososa stiahneme z kože a nakrájame na malé kocky. Krájať sa vám bude jednoduchšie ak budete postupovať kolmo k jeho prirodzenému svalovému tkanivu. Kocky pridáme k cibulkovo-kaparovej zmesy, okoreníme a zamiešame horčicu. Všetko spolu dôkladne premiešame.
Grilovaciu panvicu pokvapkáme olivovým olejom a krátko na nej osmahneme hotový proteínový chlieb. Chlebík priečne rozkrojíme tak, aby nám vznikli trojuholníkové toasty. Dobrú chuť.